Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

 

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε για τις εξής δράσεις:
 

1.      Blog Συλλόγου: Έχουμε πλέον έτοιμο και σε λειτουργία το δικό μας ιστολόγιο. Πρόκειται για άλλο ένα κανάλι ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ μας. Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι http://sgkdse.blogspot.gr/ και το email μας είναι sgkdse@gmail.com .Θα χαρούμε να λάβουμε από εσάς σκέψεις, ιδέες, παρατηρήσεις και προτάσεις δράσεων που μπορούμε να αναλάβουμε. Επίσης στην σελίδα μας μπορείτε να ανατρέξετε στο ηλεκτρονικό αρχείο των ανακοινώσεων του συλλόγου μας. Διαχειρίστρια της σελίδας έχει αναλάβει η κ. Σύλβια Στέλλα, την οποία και ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά της.

2.      Φωτογράφηση μαθητών: Την Τετάρτη 06 Νοε θα πραγματοποιηθεί φωτογράφηση των μαθητών, για την έκδοση του ετήσιου ημερολογίου του συλλόγου μας. Σε περίπτωση που ΔΕΝ επιθυμείτε την συμμετοχή του/των παιδιού/ων σας στην φωτογράφηση, παρακαλούμε ΑΜΕΣΑ να μας ενημερώσετε ενυπόγραφα.

3.      Προληπτικός ορθοπεδικός έλεγχος: Ο Σύλλογός μας φρόντισε ώστε να πραγματοποιηθεί προληπτικός ορθοπεδικός έλεγχος για τους μαθητές του σχολείου μας, χωρίς καμία επιβάρυνση για τους γονείς/κηδεμόνες. Επικεφαλής του ελέγχου αυτού θα είναι ο ορθοπεδικός ιατρός, κ. Νικόλαος Σχοινοχωρίτης – Δ/ντης Ε.Σ.Υ. συνεπικουρούμενος από τους ιατρούς κ.κ. Σ. Τσαμαδό, ειδ. Ορθοπεδικό και Γ. Παπαγεωργίου, επιμελητή Β’ Γενικής Ιατρικής. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του ελέγχου είναι το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου και Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την συμμετοχή του/των παιδιού/ων σας επιστρέφοντας την παρούσα επιστολή ΣΥΝΤΟΜΑ με το ονοματεπώνυμο και την τάξη των συμμετεχόντων, ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλή προσέλευση.

4.      Έναρξη μαθημάτων χορευτικού: Τα μαθήματα ξεκινούν το Σάββατο 16 Νοε 2013 και έχουν οριστεί ως εξής:

Α’ & Β’ τάξη:  9:00 – 10:00

Γ’ & Δ’  τάξη: 10:00 – 11:00

Ε’ & ΣΤ’τάξη: 11:00 – 12:00

5.      Ο Σύλλογός μας διοργανώνει ομιλία με θέμα «Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ», το Σάββατο 23 Νοε 2013 στις 18:30 στο Κτίριο Συγγρού Ερμιόνης. Οι προσκεκλημένοι ομιλητές είναι η κ. Ακριβή Κονιδάρη, Ψυχολόγος, Ερευνήτρια Πανεπιστημίου της Ουψάλα (Σουηδία) και ο κ. Δημήτριος Σίδερης, Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Α’βαθμιας Εκπαίδευσης  Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η ομιλία δεν θα είναι στατική και βασίζεται στην ενεργό συμμετοχή του ακροατηρίου στην συζήτηση που θα αναπτυχθεί. Θεωρούμε άκρως ωφέλιμη την παρουσία σας και την συμμετοχή σας.

 Για το Δ.Σ. α.π. 27/2013

1 σχόλιο: