Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας, αγαπητά μας παιδιά, αγαπητοί μας δάσκαλοι.
 
Ακόμη μια ιδέα και πρωτοβουλία του Συλλόγου μας υλοποιείται με τη λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας.
Πιστεύουμε πως θα δώσει ταχύτερη επικοινωνία, ευκολότερη διάδοση σκέψεων, προτάσεων, σχολίων, προβληματισμών προς αντιμετώπιση των προβλημάτων και αναγκών που αναφύονται, προς εξυπηρέτηση του έργου των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, για την πρόοδο των παιδιών μας και τη διαμόρφωσή τους σε ολοκληρωμένες προσωπικότητες.
Η αγωνία και ο αγώνας μας είναι η φροντίδα των παιδιών.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει εσάς. Σας καλούμε να συνεχίσετε με τη θέρμη που έχετε επιδείξει. Κοινός ο στόχος, κοινή και η ικανοποίηση της επίτευξής του.
Παιδιά, παρακαλούμε και ζητούμε τη συμμετοχή σας, τη γνώμη, την κρίση και τις προτάσεις σας. Μιλήστε μας. Να ξέρετε πως ακούμε. Σας υπολογίζουμε ιδιαίτερα.
Ασφαλώς και των εκλεκτών εκπαιδευτικών που διαθέτουν αξιοσύνη, γνώση, θέληση, κέφι, ζουν «από μέσα» τις καταστάσεις και φέρουν τον τίτλο του ΔΑΣΚΑΛΟΥ που η κοινωνία μας σέβεται και τιμά.
Ευχαριστούμε την κυρία Σύλβια Στέλλα – Φασιλή, μέλος του Συλλόγου, που ανέλαβε τη φροντίδα για την τήρηση της ιστοσελίδας και τους κυρίους Άκη Γούτο και Άρη Καλογερόπουλο για την παραχώρηση των φωτογραφιών και του βίντεο της αρχικής μας σελίδας.
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που πρόσφατα ανέλαβαν το ρόλο του εκπροσώπου τμήματος. Ευχόμαστε τα καλύτερα.
Ευχές για επιτυχημένη χρονιά.
Ας ακουμπήσουμε περισσότερο ο ένας στον άλλο.                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου